Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xiaomi rolt Android Oreo-update uit voor Xiaomi Mi Box

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2018, 12:05 CategorieMediaspelers

Het ziet er naar uit dat Xiaomi is begonnen aan een brede uitrol van Android Oreo voor de Xiaomi Mi Box-mediaspeler met Android TV. De update was begin mei al gespot, maar komt nu bij veel meer gebruikers aan dan destijds.

Android Oreo voor Xiaomi Mi Box

De Xiaomi Mi Box is een relatief goedkope 4k-settopbox met Android TV aan boord. Begin mei zeiden verschillende gebruikers op onder meer Reddit dat er een update was uitgerold naar hun mediaspeler en dat ze nu beschikken over de Android Oreo-update voor Android TV. Waarschijnlijk ging het destijds om de bèta-update, aangezien sommige gebruikers hadden aangegeven dat ze onderdeel zijn van dat programma. Nu wordt er wederom melding gemaakt van dezelfde update, maar door veel meer gebruikers.

De update wordt wederom besproken op Reddit. Gebruikers van over heel de wereld, waaronder landen als Argentinië, Australië, Canada, Chili, Frankrijk, Duitsland, India, Maleisië, Mexico en Portugal, laten weten de update naar Android Oreo te hebben ontvangen voor de Xiaomi Mi Box. De update weegt meer dan 615 MB en brengt onder meer Google Assistant en een vernieuwd thuisscherm met zich mee. Ondertussen wachten Nvidia Shield-eigenaars nog op dezelfde update, nadat die eerder werd teruggetrokken door de fabrikant.

  • Delen:

Reacties

  1. Jur
    27 juni, 2018 om 22:56

    Heb twee Mi Box 3 Intl. in huis. Vind ze geweldig! Beiden draaien sinds vandaag inmiddels op officiële Oreo update.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.