Xiaomi rolt Android Oreo-update uit voor Xiaomi Mi Box

26 juni 2018 1 Minuut 1 Reacties
xiaomi-mi-box-2

Het ziet er naar uit dat Xiaomi is begonnen aan een brede uitrol van Android Oreo voor de Xiaomi Mi Box-mediaspeler met Android TV. De update was begin mei al gespot, maar komt nu bij veel meer gebruikers aan dan destijds.

Android Oreo voor Xiaomi Mi Box

De Xiaomi Mi Box is een relatief goedkope 4k-settopbox met Android TV aan boord. Begin mei zeiden verschillende gebruikers op onder meer Reddit dat er een update was uitgerold naar hun mediaspeler en dat ze nu beschikken over de Android Oreo-update voor Android TV. Waarschijnlijk ging het destijds om de bèta-update, aangezien sommige gebruikers hadden aangegeven dat ze onderdeel zijn van dat programma. Nu wordt er wederom melding gemaakt van dezelfde update, maar door veel meer gebruikers.

De update wordt wederom besproken op Reddit. Gebruikers van over heel de wereld, waaronder landen als Argentinië, Australië, Canada, Chili, Frankrijk, Duitsland, India, Maleisië, Mexico en Portugal, laten weten de update naar Android Oreo te hebben ontvangen voor de Xiaomi Mi Box. De update weegt meer dan 615 MB en brengt onder meer Google Assistant en een vernieuwd thuisscherm met zich mee. Ondertussen wachten Nvidia Shield-eigenaars nog op dezelfde update, nadat die eerder werd teruggetrokken door de fabrikant.

Reacties (1)