Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prijsvraag: win Game of Thrones S01 op Ultra HD Blu-ray

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2018, 15:32 CategorieActies

Deze week verschijnt het eerste seizoen van Game of Thrones op Ultra HD Blu-ray en wij mogen in samenwerking met Warner Bros Home Entertainment drie keer een 4K-boxset van de HBO-serie weggeven. Lees verder om erachter te komen hoe je kans kunt maken!

Game of Thrones in 4K

Game of Thrones is een adaptatie van de A Song of Ice and Fire-boeken van George R.R. Martin en draait om de machtsstrijd in het mytische Westeros. In het eerste seizoen zit Robert Baratheon (Mark Addy) nog als koning op de zogenoemde Iron Throne. Na de mysterieuze dood van zijn raadgever reist hij richting het noorden om zijn oude vriend Eddard ‘Ned’ Stark (Sean Bean) te vragen om zijn nieuwe rechterhand te worden. Robert is getrouwd met de slinkse Cersei Lannister (Leana Heady) en ook haar broers Jaime (Nikolaj Coster-Waldeau) en Tyrion (Peter Dinklage) reizen met hen mee. In het eerste seizoen ontstaat er een keiharde vete tussen de Starks en de Lannisters. Ondertussen probeert in het zuiden de verbannen prins Viserys Targaryen (Harry Lloyd) meer macht te vergaren door zijn zus Daenerys (Emilia Clarke) uit te leveren aan de barbaarse Khal Drogo (Jason Momoa).

Natuurlijk bevat het eerste seizoen nog geen gigantisch grote actiescènes, iedereen zal zich de scène waarin Tyrion knock out wordt geslagen en pas na de veldslag weer wakker wordt herinneren, maar desondanks kijkt men door het fantasticshe design en de prachtige locaties nog altijd reikhalzend uit naar de release van de eerste reeks in 4K. Naast de tien afleveringen bevat de boxset ook een heleboel bonusmateriaal. Zo is er een complete (geanimeerde) gids door de geschiedenis van Westeros, een making of van de aflevering A Golden Crown, de eerste audities van destijds nog piepjonge acteurs als Sophie Turner en Kit Harington, een blik op de opening credits, een gesprek met auteur George R.R. Martin en scenaristen Dan Weiss en David Benioff, plus audio commentaar met de cast en crew voor zeven afleveringen.

Maak kans op de 4K-boxset!

Wij geven in samenwerking met Warner Bros Home Entertainment drie exemplaren van de 4K-boxset weg. Om kans te maken op één van de 4K-boxsets van het eerste seizoen van Game of Thrones moet je de volgende drie stappen doorlopen:

1 Schrijf jezelf (als je dat nog niet gedaan hebt) hier in voor de FWD Weekly Update.

2 Beantwoord de onderstaande vraag.

3 Stuur een e-mail met je antwoord naar info(at)homecinemamagazine.nl

De oorspronkelijke dvd-release van Game of Thrones raakte destijds in opspraak, omdat de makers daarop onthulden dat er een afgehakt namaak-hoofd van een ‘real life’ persoon op één van de spiezen te zien was. De beelden werden uit de daaropvolgende dvd-releases verwijderd, maar om welke persoon ging het?

Meedoen kan tot en met maandag 11 juni. De winnaars krijgen per e-mail bericht en worden in dit artikel gecommuniceerd.

Winnaars

De winnaars zijn bekend! Patrick Janssen, Remco Barnhoorn en Silvia Westelaken gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op.

 • Delen:

Reacties

 1. Raymon
  04 juni, 2018 om 17:08

  Leuke actie, die wil ik wel winnen! 🙂

 2. dinand
  04 juni, 2018 om 22:47

  Mooie Release, meer dan welkom in 4K inclusief de meerwaarde van HDR en een mooie Dolby Atmos sound track. Perfect voor op m`n Oled.

 3. kingping
  05 juni, 2018 om 7:23

  top actie, moet de serie nog kijken dus een mooie start 🙂

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.