Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips Duet oled tv met premium audiosysteem gelekt

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2018, 11:44 CategorieOled tv's

Het is vandaag de dag van de gelekte Philips tv’s. Eerder vandaag berichtten we al over de OLED903, een nieuwe oled tv met geïntegreerde soundbar. Nu is het de beurt aan de Duet, ook een oled tv maar dan met een unieke audio-oplossing. Net als de OLED903 is dit model opgedoken op de iF Design Award website.

Philips Duet oled tv

De Philips Duet lijkt de eerst volgende premium oled tv van TP Vision te worden. Hoewel het niet bevestigd wordt op de website van iF Design Award hebben we het hier mogelijk over de eerste Philips tv met Bowers & Wilkins audiosysteem. De samenwerking tussen Philips en Bowers & Wilkins werd eerder deze maand aangekondigd.

Het unieke van de Duet is het design en het daarop aangepaste audiosysteem. Deze tv beschikt namelijk over smalle speakers die magnetisch met de zijden van de tv verbonden kunnen worden. De subwoofer is in de standaard, onder het scherm verwerkt. Op de website van iF Design Award zien we de volgende tekst terug;

Just as in a duet performance the DUET a TPV newly created TV has two essential elements, sound stick and woofer base. Both are wrapped premium fabrics up to bring warmth and comfort. The sound stick itself contains magnetism to attract to the TV lateral frame and also provide 360 degrees sound experience delivering the finest sound to surround your home. The masterly craftsmanship of solid aluminum frame that merges seamlessly with the sound stick underlines this product the truly special setting. DUET together with OLED brings out a premium experience and sound feast letting the users feel as if they are in front of a live performance.

Kijkend naar de afbeelding lijkt het nog te gaan op een prototype. Zo zien we de naam TPV terug op een lederen label onder het scherm en komt het Philips-logo nergens terug. De tv heeft wat kenmerken overgenomen van de in 2013 gelanceerde DesignLine-reeks en mogelijk is dit model dus een voortzetting daarvan.

Dat gezegd hebbende is het niet duidelijk of dit model op korte termijn het levenslicht (in deze vorm) gaat zien. We wachten af tot de presentatie tijdens IFA 2018, in september.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.