Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Deze Onkyo en Pioneer receivers ondersteunen ‘Works with Sonos’

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2018, 10:56 CategorieReceivers

Eerder deze maand werd al bekend dat Onkyo en Pioneer twee van de eerste fabrikanten zijn die aan de slag gaan met het Works with Sonos-programma. De ondersteuning hiervoor wordt middels een gratis firmware-update toegevoegd.

Works with Sonos

Sonos heeft vorige week het Works with Sonos-label aangekondigd. Andere fabrikanten kunnen hiermee hun producten laten communiceren met de producten van Sonos om ze zo onderdeel van het multiroom-netwerk te laten maken. Onkyo en Pioneer gaan hier ook mee aan de slag, maar helaas geldt op het gebied van receivers dat er altijd nog een Sonos Connect accessoire vereist is om de systemen samen te laten werken.

Wanneer de Sonos Connect gekoppeld is kunnen de betreffende Pioneer en Onkyo receivers geïntegreerd worden in een Sonos multiroom-systeem. Bovendien zijn ze te bedienen via de Sonos-app. Gebruikers kunnen muziek afspelen via de Sonos-app, verschillende muziekdiensten kiezen, de receiver automatisch uit standby laten halen, het volume aanpassen en de juiste input kiezen.

De nieuwe firmware is op korte termijn beschikbaar voor de onderstaande av-receivers van beide merken;

Pioneer receivers

VSX-933

VSX-LX303

VSX-LX503

SX-N30AE

SC-LX701

SC-LX801

SC-LX901

Onkyo receivers

TX-NR686

TX-RZ730

TX-RZ830

TX-8270

TX-8250

TX-RZ1100

TX-RZ3100

PR-RZ5100

Lees meer over het Works with Sonos-label en welke fabrikanten het ondersteunen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.