Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix geeft trailer vrij van tweede seizoen van Glow

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2018, 9:21 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft deze week de eerste trailer vrijgegeven van de opmerkelijke worstelserie Glow, met onder meer Alison Brie in de hoofdrol. Videostreamingdienst Netflix heeft meer geld geïnvesteerd in dit seizoen dan het eerste seizoen — en dat moet je als kijker gaan merken.

Tweede seizoen van Glow

Eind juni kunnen we het tweede seizoen van de worstelserie Glow gaan bekijken bij Netflix. De videostreamingdienst heeft meer geld en energie geïnvesteerd in dit tweede seizoen en middels de eerste trailer kunnen we alvast voorzichtig bekijken wat dat heeft opgeleverd. In dit nieuwe seizoen wordt de inzet verhoogd en zijn de problemen groter, en dat terwijl er al heel wat problemen voorbij gekomen waren in het succesvolle eerste seizoen. Dit keer krijgen de Gorgeous Ladies of Wrestling meer dan alleen hun eigen problemen.

In het tweede seizoen krijgen de vrouwen namelijk ook te maken met enge fans, de mogelijkheid dat hun show wordt geannuleerd en racistische karikaturen. Ook krijgen ze te maken met mannen die hiervan willen profiteren. Net zoals het eerste seizoen speelt dit verhaal zich in de jaren tachtig af en dat zul je merken aan alles: van de aankleding tot aan de muziek en de ouderwerste technologie. Op 29 juni kun je dit seizoen bekijken. Heb je het eerste seizoen nog niet gecheckt? Dan kunnen we je aanraden dat eerst nog te doen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.