LG brengt Gallery-modus ook naar 2018 lcd tv’s

28 juni 2018 1 Minuut 14 Reacties
LG Gallery modus

LG levert zijn 2018 oled tv's momenteel met de zogenaamde Gallery-modus, een modus waarmee je kunstwerken of foto's kunt weergeven op een manier waarop het lijkt alsof de tv een schilderij aan de muur is. Deze modus komt nu ook naar lcd tv's van het bedrijf, en daarbij is er een samenwerking met Tripadvisor aangekondigd.

Wanneer je een 2018 oled tv van LG hebt en de tv niet actief gebruikt kun je de Gallery-modus activeren. Dit zorgt ervoor dat fraaie afbeeldingen van schilderijen of foto’s op tv getoond worden, met daar omheen een lijst. Er is al een klein aanbod aan afbeeldingen beschikbaar maar dat aanbod wordt nu verder uitgebreid dankzij een samenwerking met Tripadvisor. In eerste instantie gaat het om zomerse afbeeldingen van mooie plekken op de wereld, later gevolgd door afbeeldingen voor de herfst en de winter.

Daarnaast maakt LG bekend dat de Gallery-modus niet beperkt zal blijven tot de oled tv’s van het bedrijf. Binnenkort kunnen ook bezitters van een LG 2018 lcd led tv (De SKxxx series) de Gallery-modus gebruiken.

Steeds meer merken zetten in op het gebruik van de tv als kunstwerk. Samsung heeft bijvoorbeeld dit jaar de Ambient-modus geïntroduceerd waarmee de tv de kleur en structuur van de muur erachter kan overnemen. De tv wordt hierdoor meer één geheel met zijn omgeving. Ook kennen we The Frame van Samsung, een tv met een stijlvol design en de mogelijkheid om kunstwerken weer te geven.

Reacties (14)