Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hisense begint met verkoop televisies in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2018, 8:39 CategorieLcd en led tv's

Het Chinese merk Hisense is begonnen met de verkoop van televisies in Nederland. In mei vorig jaar werd de komst al aangekondigd en sinds deze week kun je dan ook daadwerkelijk voor een tv van het merk naar de winkel.

De producten van Hisense geïmporteerd en gedistribueerd door Quantis Electronics uit Eindhoven. Sinds juni van vorig jaar is er al witgoed van het merk te koop in ons land, en deze maand is de eerste televisie-serie aan het aanbod toegevoegd.

Het eerste model van Hisense dat in Nederland wordt verkocht is de ‘Uled’ N6800. Deze lcd tv-serie bestaat uit drie formaten; 50-inch, 55-inch en 65-inch. Deze modellen beschikken onder meer over een va lcd-paneel, de Ultra HD-resolutie, HDR-ondersteuning (HLG en HDR10), een quadcore-processor, twee speakers, vier HDMI-poorten, drie USB-poorten en WiFi. De prijzen liggen op 529 euro voor net 50-inch model, 729 euro voor het 55-inch model en 1.199 euro voor het 65-inch model. De importeur geeft aan dat er op korte termijn meer televisies naar Nederland komen.

Hisense is een wereldwijd opererend merk, wat ook in de Verenigde Staten volop aanwezig is. Daar heeft de Chinese partij inmiddels een aardig assortiment met onder andere televisies opgebouwd. Het bedrijf verkoopt lcd led tv’s in formaten van 32-inch tot 65-inch en voorziet ook in de behoeften van nieuwe features als Ultra HD en high dynamic range (HDR).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.