Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HBO komt met prequel op Game of Thrones!

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2018, 9:14 CategorieEntertainment

HBO heeft het druk met de toekomst van zijn netwerk. Nu melkkoe Game of Thrones volgend jaar tot een einde komt, moet er een vervanger gevonden worden. Die zoekt men bovenal in een spin-off, waarvan er nu één officieel een pilot zal krijgen.

Game of Thrones prequel

HBO heeft vandaag officieel een prequel besteld, die zich duizenden jaren voor de ‘gewone’ serie afspeelt. Die is ontwikkeld door franchisebedenker George R.R. Martin en schrijfster Jane Goldman. Haar kennen we van films als Kick-Ass en Kingsman: The Secret Service. Centraal in hun serie staat de daadwerkelijke oorsprong van de White Walkers.

“Eén ding is zeker: van de gruwelijke geheimen van de geschiedenis van Westeros, tot de daadwerkelijke oorsprong van de White Walkers, de mysteries uit het Oosten en de Starks van legenden… het is niet het verhaal zoals we dat denken te kennen.”

Volgens The Hollywood Reporter kijkt het project naar de wereld die van de Age of Heroes afzakt naar “zijn duisterste tijd”. Daarmee wordt vermoedelijk gerefereerd naar de legende van de Night’s King, die het nu in de serie opneemt tegen de Starks en Targaryens. De mysterieuze mythische wezens – de White Walkers – bedekten de wereld jarenlang met duisternis en een deken van ijs, maar werden uiteindelijk verjaagd door een alliantie van verschillende rassen.

Wellicht zal de serie dus naar die momenten kijken en tonen hoe de Long Night nou eigenlijk verliep.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.