Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Google rolt nieuwe versie van YouTube voor Android TV uit

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2018, 9:42 CategorieStreamingdiensten

Google heeft laten weten dat er nu een nieuwe versie van de YouTube-app voor Android TV wordt uitgerold. De update is nu te downloaden. Zo krijg je toegang tot gepersonaliseerde kanalen voor het thuisscherm van Android Oreo en zijn er stemcommando’s voor Google Assistant.

Download de update voor YouTube voor Android TV

Android Oreo wordt langzamerhand voor steeds meer apparaten uitgerold en dat betekent dat verschillende apps ook geüpdatet gaan worden zodat ze gebruik kunnen maken van de nieuwste features. Zo introduceert deze videostreamingdienst gepersonaliseerde kanalen op het thuisscherm van je televisie of mediaspeler. Je kunt direct video’s bekijken vanuit de verschillende tabs binnen de app, zonder die app daadwerkelijk te hoeven openen. Deze update wordt in de de vorm van een server-side update uitgerold en is onderweg.

Een update die je moet downloaden is die voor de stemcommando’s voor de Google Assistant. Je kunt de stemassistent gebruiken voor het navigeren door video’s. Zo kun je vragen (in het Engels) of de assistent een video vooruit kan spoelen, bijvoorbeeld. Ook kun je zoekopdrachten uitvoeren. Verder zal de app onthouden welke video je voor het laatst bekeken wanneer je hem had afgesloten en zullen video’s veel soepeler worden afgespeeld. De updates voor YouTube voor Android TV zijn onderweg naar alle gebruikers.

  • YouTube voor Android TV
  • Delen:

Reacties

  1. Mike
    05 augustus, 2018 om 13:51

    Nieuwste update van YouTube is toch niet goed , hij opent niet meer op mijn sony tv

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.