Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

FWD Weekly update: de beste tablets en smartphones van dit moment en de eerste Ultra HD 8K tv

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2018, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de Sharp LV-70X500E Ultra HD 8K televisie, de OnePlus 6 en de Amazfit Bip.

Review: OnePlus 6

OnePlus is een fabrikant die bekendstaat om high-end smartphones voor een betaalbare prijs. Ook dit jaar laat het bedrijf zien wat het in huis heeft, zonder dat je daar als consument de hoofdprijs voor betaalt. Het toestel kan zich uitstekend meten met de toptoestellen van Samsung, Apple of Chinese concurrent Huawei. Wesley is razend enthousiast over de smartphone. Lees het in de review van de OnePlus 6.

Preview: Sharp LV-70X500E Ultra HD 8K televisie

Ultra HD 4K is nog maar goed en wel ingeburgerd en er staat al een hogere resolutie voor de deur: 8K Ultra HD. We kregen wat tijd om de Sharp LV-70X500E aan de tand te voelen, de eerste Ultra HD 8K tv die beschikbaar is op de markt. Wat betekent 8K voor de kijkervaring, en hoe scoort de eerste 8K tv? Eric vertelt je er alles over in de preview van de Sharp LV-70X500E.

Review: iFi Audio Pro iDSD

iFi Audio is vooral bekend voor kleine kastjes die vooral het mobiel luisteren beter maken. Maar de Pro-familie waar de gloednieuwe iDSD toe behoort bewijst dat de Britten geen problemen hebben om ook high-end desktoptoestellen voor thuis en in de studio te bouwen. Jamie ging aan de slag met het apparaat. Lees het in de review van de iFi Audio Pro iDSD.

De beste tablets en smartphones van dit moment

De zomer is aangebroken. Tijd om te kijken naar de beste tablets en smartphones van dit moment. Wesley en Tom gingen aan de slag om de beste tablets en smartphones voor je in een mooi overzicht te verzamelen. Zo vind je in deze overzichten de beste apparaten voor ieder budget. Bekijk het overzicht van de beste tablets en de beste smartphones.

Review: Amazfit Bip

Veel smartwatches staan erom bekend dat ze na enkele dagen, tot hooguit een week, helemaal leeg zijn. Nu is daar de Amazfit Bip: een smartwatch met een batterijduur van 45 dagen. De smartwatch lijkt op het eerste gezicht verrassend compleet en is voor een zeer betaalbare prijs op de markt verkrijgbaar. Is het een gevalletje goedkoop is duurkoop of biedt deze smartwatch echt veel waar voor het geld? Tom vertelt het je in de review van de Amazfit Bip.

Onze ervaring: Onder de indruk van het WK voetbal in 4K UHD en HDR (HLG)

Ruim een week geleden is in Rusland het WK voetbal 2018 van start gegaan. Nederland is er niet bij, maar vanuit onze huiskamers kunnen we natuurlijk wel van het voetbal genieten. En dat kunnen we in hoge kwaliteit want het WK is te zien in 4K Ultra HD en HDR. Wij hebben de eerste week voetbal in deze hoge kwaliteit bekeken en waren onder de indruk. Lees de ervaring van Martijn in het artikel Onder de indruk van het WK voetbal in 4K UHD en HDR (HLG).

Review: Netatmo Healthy Home Coach

Het slimme huis draait niet alleen om een intelligent alarmsysteem, slimme verlichting en een connected camera. Er is veel meer dan dat, bijvoorbeeld een slimme klimaatmonitor. In deze review kijkt Martijn naar de Netatmo Healthy Home Coach, een binnenluchtkwaliteit monitor. Lees het in de review van de Netatmo Healthy Home Coach.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.