Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Film1 lanceert nieuw abonnement en app voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2018, 10:08 CategorieStreamingdiensten

Film1 heeft bekendgemaakt dat de dienst nu als los abonnement beschikbaar is en dat er een nieuwe app beschikbaar is voor Android en iOS. De dienst kost 7,99 euro per maand of 79,99 euro per jaar en biedt een groot assortiment aan nieuwe Hollywood-films aan.

Film1 is nu ook los als abonnement beschikbaar

Premium filmservice Film1 voegt morgen een nieuwe service toe, waarmee iedereen met een internetabonnement direct en onbeperkt kan kijken naar titels als Blade Runner 2049, Spider-Man: Homecoming en Baby Driver of één van de andere honderden exclusieve films, met elke week nieuwe titels. De filmservice introduceert 21 juni tevens een nieuwe app voor zowel Android als iOS. De nieuwe abonnementsvorm is rechtstreeks via de filmservice beschikbaar als maand- en jaarabonnement van 7,99 per maand of 79,99 euro per jaar.

Met de nieuwe app maakt het bedrijf het ontdekken van zijn exclusieve aanbod eenvoudig en persoonlijk doordat abonnees op basis van hun kijkgedrag aanbevelingen krijgen. Ook blijft de filmaanbieder in de app de lean back-gebruiker trouw met het lineaire kanaal Film1 Premiere. Voor bestaande abonnees blijft de service verder ongewijzigd. De nieuwe abonnementsvorm is namelijk een aanvulling op het bestaande abonnement via de tv-aanbieder. Vanaf 21 juni kunnen consumenten zich aanmelden via de site voor een proefperiode van één week.

Sinds 2006 is Film1 al een van de grootste spelers in Nederland op het gebied van premium filmcontent. De filmservice heeft het grootste aanbod van nieuwe films in handen, omdat het de exclusieve first pay window-rechten heeft verworven met de grootste Hollywood-studio’s en onafhankelijke distributeurs.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  20 juni, 2018 om 23:10

  Ik heb film 1 op mijn horizon box met 5.1 geluid de 4 kanalen films kan ik bekijken en opnemen. Ook in perfect he en 5.1 geluid. Op de app allen stereo denk ik voor die prijs.

 2. Hans
  21 juni, 2018 om 12:19

  Film1 is nu online via hun site te bestellen.
  Als je hetzelfde krijgt voor de helft van de prijs wat nu via de provider wordt aangeboden is de keus snel gemaakt.
  Film1 heeft als voordeel dat hier als eerste de nieuwste films legaal te zien zijn.
  Echter om een geducht concurrent te worden van Netflix moeten ze toch echt overgaan op 4K / HDR materiaal.

 3. Frans
  21 juni, 2018 om 23:20

  Voor die 8 euro krijg je toch geen dolby digital 5.1 geluid en dat 4 K je zal nog even moeten wachten. Dan zal voor die prijs ook niet kunnen 4 K en dolby atmos.
  Ik betaal nu de normale prijs voor film 1 op de horizon box.
  Op je mobiel en tablet is dit ook niet nodig alleen met een AV reciever met veel kanalen is dat zinvol. Ik heb 10 speakers staan dat heb alleen zin in grote kamer dus op mobiel en tablet vergeet het maar.
  Alleen perfect beeld op een OLED tv met volledige av reciever met veel speakers dan heb je het beste beeld en geluid.

 4. Frans
  21 juni, 2018 om 23:31

  Wat ook nog speelt is dat een 4 K film op je blue ray ook aan geeft wat hij per seconde leest om het beeld weer te geven is soms best veel MB per seconde. Varieert van 40 MB TOT SOMS BIJ SNELLE AKTIE OP JE TV TOT 70 MB PER SECONDE. Het is maar dat je het weet dus dolby vision en atmos geluid is soms tot 90 MB PER SECONDE.

 5. Maus
  05 oktober, 2018 om 20:09

  Netflix geeft al 4k en dolby atmos door.
  Ik geniet al maar waarom kunnen de concurrenten dit niet?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.