Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Deezer lanceert vernieuwde versie van Android TV-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2018, 9:48 CategorieStreamingdiensten

De laatste paar maanden komt Deezer constant positief in het nieuws vanwege het toevoegen van nieuwe functies en de nieuwe integraties. Ook vandaag brengt de muziekstreamingdienst fijn nieuws naar buiten: de streamingdienst heeft een vernieuwde Android TV-applicatie.

Deezer op Android TV

Mocht je gebruikmaken van de muziekstreamingdienst Deezer, dan heb je een goede keuze gemaakt. De laatste tijd zet de dienst in op meerdere dingen tegelijk, zoals de toevoeging van ondersteuning voor Google Home en Google Assistant en de Shazam-achtige functie waarmee je nummers kunt herkennen. Vandaag is er goed nieuws voor de mensen die Android TV gebruiken en een abonnement op deze dienst hebben, aangezien de vernieuwde Android TV-app vanaf nu kan worden gedownload uit downloadwinkel Google Play.

Zowel betalende als niet-betalende gebruikers kunnen profiteren van de nieuwe interface. Ook beschikt de app over Flow en kan er worden gezocht naar muziek, radiokanalen en podcasts en kunnen de lyrics van liedjes worden opgezocht. Sommige functies zijn niet beschikbaar in elk land, maar het zijn dezelfde beperkingen als in de mobiele app. Mocht je de nieuwe app willen downloaden, dan kun je op de onderstaande link drukken en je tv selecteren als downloadplatform. Of je zoekt de applicatie zelf op, op je Android-televisie.

  • Deezer
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.