Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De volgende Xbox verschijnt naar verluidt in 2020

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2018, 9:09 CategorieGaming

Als we de geruchten mogen geloven dan verschijnt de volgende Xbox in 2020. Dit wordt dan de opvolger van de Xbox One X. Het project wordt intern Scarlett genoemd en kan meerdere Xbox-apparaten teweeg brengen. Microsoft heeft dit gerucht helaas niet bevestigd tijdens gamebeurs E3.

Volgende Xbox in 2020 – gerucht

Microsoft is mogelijk voornemens de volgende Xbox in 2020 uit te brengen. Hoewel Xbox-baas Phil Spencer wel tijdens de afgelopen E3-presentatie heeft laten weten dat er achter de schermen wordt gewerkt aan nieuwe Xbox-hardware, heeft de beste man niet bevestigd wanneer de Xbox One X-opvolger verschijnt. Intern wordt er naar het project verwezen als Scarlett. Mogelijk komen er meerdere apparaten aan, zodat Microsoft optimaal gebruik kan maken van de aangekondigde gamestreamingdienst. Lees daar hier meer over.

Eerder verschenen al geruchten dat Microsoft een hdmi-dongle wilde uitbrengen met wifi aan boord, waarmee het mogelijk zou zijn Xbox-games te streamen naar een tweede tv in huis. Dat product is er nooit gekomen, maar het idee zou nog kunnen voortleven. Omdat Microsoft tot op heden heel veel tijd en geld in backward compatibility heeft gestopt, leeft de verwachting dat de volgende Xbox ook spellen van Xbox One (en misschien verder terug) kan afspelen. Het wachten is nu op de eerste informatie omtrent de spelcomputer.

Check ons artikel met de beste games van dit moment. Lees ook onze recensie van de Microsoft Xbox One X.


€ 284,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 293,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.