Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #156

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het tweede seizoen van Glow.

Glow (twee seizoenen)

Glow is een serie die is gemaakt door de mensen achter het populaire Orange is the New Black. Ook Glow is een komische dramaserie geworden en gaat over vrouwelijke worstelaars. De naam is meteen een afkorting, die staat voor Gorgeous Ladies of Wrestling. In de hoofdrol, en ook meteen het middelpunt van de serie, zien we Alison Brie, die je kunt herkennen van Community en Mad Men. Nadat ze in de jaren tachtig niet aan een baan weet te komen, besluit ze het worstelen voor vrouwen maar eens uit te proberen.

Adventure Time (drie seizoenen)

Deze fantastische animatieserie voor (volwassen) kinderen hebben we vorige week gemist en daarom geven we hem deze week nog een plek in de spotlights. In Adventure Time (of Tijd voor avontuur in het Nederland) maken we kennis met Finn en z’n magische hond Jake (ingesproken door dezelfde stemacteur als Bender van Futurama). De vrienden maken een aantal surrealistische avonturen mee op hun reis door het land van Ooo. Leg de nadruk maar op surrealistisch, want deze serie zit qua thematiek op meerdere niveaus.

Shooter (twee seizoenen + S03E01)

Shooter is een serie van de televisiezender USA Network, die is gebaseerd op het boek Point of Impact van schrijver Stephen Hunter. Eerder werd er al een film van dit verhaal gemaakt, met Mark Wahlberg in de hoofdrol. Dit keer speelt Ryan Phillipe de hoofdrol, namelijk die van Bob Lee Swagger. Swagger is een gevierde veteraan die verstrengeld raakt in een complot dat uiteindelijk moet leiden tot de dood van de president van de Verenigde Staten. Uiteraard is het allemaal niet zo simpel en wordt Swagger gedwongen lastige keuzes te maken.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.