Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #155

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het tweede seizoen van Luke Cage.

Luke Cage (twee seizoenen)

Vanaf vandaag kun je een nieuw hoofdstuk bekijken in het Marvel Cinematic Universe met het tweede seizoen van Luke Cage. De serie speelt zich af na de gebeurtenissen van The Defenders en volgt de held Luke Cage in z’n leven. Cage is een man die in de gevangenis zat en een serie experimenten heeft overleefd. Door die experimenten beschikt hij over superkrachten, en is hij heel sterk en kunnen kogels niet zomaar door z’n huid gaan. Hij loopt met een serum in z’n lijf rond die bijna gelijkstaat aan het serum van Captain America.

Trainspotting

Trainspotting is een Britse zwarte komedie van regisseur Danny Boyle, met in de hoofdrollen Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Kevin McKidd, Robert Carlyle en Kelly Macdonald. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Irvine Welsh en heeft meerdere prijzen op zijn naam staan, waaronder Best Adapted Screenplay. Renton en z’n vrienden moeten omgaan met de grimmige realiteit van heroïneverslaving. Als Renton clean wordt, raakt hij niet af van de nare gewoonten van die vrienden.

Jack Reacher: Never Go Back

Jack Reacher: Never Go Back is een Amerikaanse actiethriller die is geregisseerd door Edward Zwick. Deze film is eveneens gebaseerd op een boek, genaamd Never Go Back, van schrijver Lee Child. Het is het vervolg op de film Jack Reacher: One Shot, met in de hoofdrollen Tom Cruise, Cobie Smulders, Patrick Heusinger, Aldis Hodge, Danika Yarosh en Holt McCallany. Als Jack Reacher hoort dat een vriendin wordt beschuldigd van moord, denkt hij een groot complot op het spoor te zijn. Al snel worden ze allebei gedwongen op de vlucht te slaan.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.