Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #154

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het vijfde seizoen van The Ranch.

Voltron: Legendary Defender (zes seizoenen)

Vanaf vandaag staat ook het vijfde seizoen van Voltron: Legendary Defender online op Netflix. Fans van deze animatieserie hebben niet lang hoeven wachten op de tien nieuwe afleveringen. In deze nieuwe versie van Voltron beschermen vijf antihelden en hun vliegende robotleeuwen het universum van het kwade. Heb je iets met robots die goed kunnen vechten? Verlang je terug naar de goede verhalen van de Transformers? Vond je de Zord-gevechten van Power Rangers het tofste aan de serie? Geef dan Voltron zeker een kans.

The Ranch (vijf seizoenen)

Vanaf vandaag staat ook het vijfde seizoen van de komedieserie The Ranch op Netflix. In de hoofdrollen spelen shton Kutcher en Danny Masterson, die elkaar al eerder tegenkwamen in That 70’s Show. Kutcher speelt de rol van iemand die veel tijd en geld heeft gestopt in z’n gefaalde sportcarrière, waardoor terugkeert naar de ranch van z’n familie. Echter, zijn broer, gespeeld door Masterson, en vader, nemen de man niet met open armen terug. Dat zorgt al snel voor irritaties, misverstanden en natuurlijk een hoop komische momenten.

Het regent gehaktballen 2 (2013)

Voor de jonge kijkers onder ons is er een leuke film toegevoegd aan het assortiment van Netflix: Het regent gehaktballen 2 uit 2013. Uitvinder Flint Lockwood vecht tegen gemuteerde voedseldieren zoals flamango’s, sushischapen en chimparnalen, die gemaakt zijn door zijn beruchte machine. Maar dat doet hij niet alleen. Hij schakelt de hulp in van zijn vrienden, zodat ze samen de wereld kunnen redden van de slimme voedselwaren. De groep vrienden komt daardoor op niet eerder vertoonde locaties op deze planeet.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.