Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #153

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer de toch echt allerlaatste aflevering van de serie Sense8.

Sense8 (twee seizoenen en een special)

Volgde je de serie Sense8 en vraag je je nog steeds af wat er nu precies met Wolfgang is gebeurd, dan hebben we misschien goed nieuws. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat er een afsluitende film zal worden toegevoegd aan de catalogus van de videostreamingdienst. Juist, een film die bedoeld is als afsluiter. Wellicht weet je nog dat de serie werd geannuleerd in juni van vorig jaar, waarschijnlijk omdat de productiekosten erg horen waren. De film geeft hopelijk antwoorden op de vragen die we hebben en is vanaf nu te zien.

Sin City: A Dame to Kill For (2014)

In deze visueel aantrekkelijke neo-noir prequel van de eerste film wordt het verhaal verteld van schurken in een wereld van onophoudelijk geweld. Mocht je de eerste film tof hebben gevonden, dan kun je ook genieten van dit nieuwe deel; wellicht in iets mindere mate. De film is geregisseerd door Frank Miller en Robert Rodriguez, terwijl de hoofdrollen worden vertolkt door onder meer ickey Rourke, Jessica Alba en Josh Brolin. Qua vormgeving blijft dit nog steeds een visueel spektakel die zijn weerga niet kent.

The Break With Michelle Wolf (elke zondag)

Sinds eind mei is The Break With Michelle Wolf te zien bij Netflix en elke zondag mag je een nieuwe afleveringen verwachten. Omdat de show niet is verbonden aan sponsoren, kan en mag (en gaat) Wolf alles zeggen wat ze wil en in de eerste aflevering laat ze dat meteen zien. Wolf heeft eerder meegewerkt aan The Daily Show en kreeg ontzettend veel kritiek op haar optreden tijdens het jaarlijkse Correspondents’ Dinner in de Verenigde Staten, waardoor de komiek in één klap op de kaart stond. Laten we hopen dat ze zo scherp blijft.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Reacties

  1. c de bruin
    08 juni, 2018 om 17:07

    netflix FUDA FUDA FUDA

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.