Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #152

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het eerste deel van het nieuwe seizoen van Arrested Development.

Arrested Development (vijf seizoenen)

Arrested Development is volgens de kijkers van de serie één van de grappigste series aller tijden. Het bevat soms subtiele humor die niet door iedereen wordt opgepikt, daarom is de show nooit zo populair geworden. Na drie seizoenen werd de stekker er al uitgetrokken – zelfs in de serie werd daar aandacht aan besteed. Nadat onlangs de bewerking van het vierde seizoen online verscheen bij Netflix (een veel betere versie van dat seizoen), staat vanaf deze week het eerste deel van het vijfde seizoen online bij de videostreamingdienst.

Unbreakable Kimmy Schmidt (vier seizoenen)

Wat doe je wanneer je denkt dat de wereld is vergaan, je al jaren ondergronds leeft met een groep mensen die hetzelfde gelooft en opeens wordt gered en moet overleven in de wereld waarvan je dacht dat die was vergaan? Dat zie je in Unbreakable Kimmy Schmidt, waar nu het derde seizoen van online staat bij Netflix. Kimmy krijgt een baan als een nanny bij een rijke New Yorkse vrouw, terwijl ze de wereld om haar heen ontdekt met slechts een rugtas, simpele doch kekke sneakers en een aantal boeken die allang terug moeten naar de bibliotheek.

New Girl (zes seizoenen)

Mocht je dit weekend niet naar buiten willen gaan omdat de zon te fel is, maar wil je wel een zonnetje in huis halen, bekijk dan het zesde seizoen van de grappige komedieserie New Girl (of gewoon alle zes achter elkaar als je er nog niet aan begonnen bent). In deze Netflix-serie maken we kennis met de schattige, maar ook onhandige Jess, gespeeld door Zooey Deschanel, die op zoek is naar een nieuwe woning nadat ze haar vriend betrapt met een ander meisje. De woning waarin ze terecht zorgt voor een aantal lachwekkende situaties.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.