Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Apple wil één abonnement voor video, magazines, muziek en iCloud’

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2018, 10:04 CategorieStreamingdiensten

Er is een nieuw gerucht verschenen over een allesomvattend abonnement van Apple, waar video, magazines, muziek en iCloud onder gaan vallen. Wanneer dit grote abonnement moet gaan verschijnen en hoe duur het gaat worden, is op moment van schrijven helaas nog niet bekend.

Allesomvattend abonnement van Apple – gerucht

Over Apple bestaan momenteel veel geruchten met betrekking tot (het beheren van) content en entertainment. Zo moet het bedrijf uit Cupertino werken aan een abonnement voor nieuws en magazines, dat volgend jaar moet verschijnen. Ondertussen schijnen er plannen te bestaan om die content te gaan combineren met de videocontent die hebt bedrijf in een rap tempo opslokt en maakt. Een nieuwe gerucht, gemeld door The Information, stelt nu dat die content ook zal worden samengevoegd met Music en iCloud van het bedrijf.

Mogelijk is Apple nog niet zo heel veel met het opstellen van alle details, aangezien er nog niets bekendgemaakt is over een prijs en wat je van het grote pakket mag verwachten. Voorheen werden videoproducten, zoals Planet of the Apps gepresenteerd via iTunes en de muziekstreamingdienst van het bedrijf. Met meerdere opties voor verschillende soorten abonnementen kunnen veel meer soorten producten worden aangeboden. De grootste gebruikers van al deze diensten kunnen dan mogelijk profiteren van het grote abonnement.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.