Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple onthult tvOS 12 tijdens Worldwide Developers Conference 2018

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2018, 20:48 CategorieMediaspelers

Apple heeft tijdens WWDC 2018 de nieuwste versie van het tvOS onthuld. Het gaat om tvOS 12. De update neemt onder meer ondersteuning voor Dolby Atmos met zich mee. Onlangs bracht Apple nog tvOS 11.4 uit met support voor muziekplatform AirPlay 2.

tvOS 12: dit wil je weten

Maandagavond heeft Apple tvOS 12 onthuld. Het is de nieuwste versie van het tvOS-besturingssysteem voor de Apple TV-mediaspeler. Deze update brengt onder meer ondersteuning voor Dolby Atmos met zich mee, een standaard op het gebied van 3d-geluid. Je kunt via de de iTunes Store films huren en kopen die Dolby Atmos ondersteunen. Mocht je al films hebben staan in je digitale bibliotheek die voortaan Dolby Atmos ondersteunen, dan kun je die gewoon bekijken met ondersteuning voor de toegevoegde geluidsindeling.

Verder zal de digitale afstandsbediening op je iPhone voor de Apple TV voortaan beter bereikbaar zijn, omdat die wordt toegevoegd aan de control centre. Bij de screensavers zie je voortaan ook wie de foto’s gemaakt hebben en kun je kiezen voor beelden die in de ruimte zijn gemaakt. Wanneer tvOS 12 precies wordt uitgebracht, is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal de update dit najaar beschikbaar zijn voor de Apple TV 4 en natuurlijk de Apple TV 4K. De ontwikkelaarsversie is vanavond beschikbaar; de publieke bèta volgt deze zomer.


€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 219,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 219,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 219,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.