Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Zappiti komt met nieuwe Zappiti One SE 4K HDR mediaspeler

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2018, 10:27 CategorieMediaspelers

Zappiti lanceert deze week de One SE 4K HDR. Dit is een 4K HDR mediaspeler met dubbele HDMI-uitgang en geïntegreerd “Zappiti Video” -mediacentrum. Deze speler maakt het mogelijk om met een beperkt budget te profiteren van 4K Ultra HD– en HDR-technologie zonder vervanging van oude HDMI av-ontvangers.

Nieuwe mediaspeler van Zappiti

De nieuwe Zappiti One SE 4K HDR ondersteunt bijna alle video- en audioformaten, codecs en bestandscontainers, inclusief alle moderne videostandaarden zoals HDMI 2.0a, 4K Ultra HD, HDR, 3D-ondertiteling en HEVC / H.265 (tot 10-bits). De mediaspeler is uitgerust met een dubbele HDMI-uitgang, een interne 3,5-inch SATA HDD-bay met een hot swap-functie (tot 16 TB) en biedt Wi-Fi 5G en Ethernet gigabit netwerkmogelijkheden.

De One SE 4K HDR is compatibel met de meeste audio- en videoformaten zoals UHD ISO, BD ISO, M2TS, MKV, home cinema-audio (Dolby Atmos of DTS: X) en lossless audiobestanden met hoge resolutie tot 32-bits. Deze nieuwe speler is tevens compatibel met de nieuwe Zappiti Video-applicatie.

Prijs en beschikbaarheid

De Zappiti One SE 4K HDR is vanaf eind mei in Nederland verkrijgbaar maar reeds te bestellen in de voorverkoop bij de officiële Nederlandse distributeur JVB DIGITAL. De prijs bedraagt 349,00 euro inclusief BTW en gratis verzending.

  • Delen:

Reacties

  1. mohamedmajouji
    16 augustus, 2020 om 18:39

    samsung one connect QE55Q7FN

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.