Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

YouTube kondigt nieuwe abonnementen aan, waaronder YouTube Premium

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2018, 10:09 CategorieStreamingdiensten

YouTube heeft laten weten dat er binnenkort nieuwe abonnementen beschikbaar worden gesteld, zoals YouTube Premium. Vooralsnog komen deze abonnementen onder meer naar de Verenigde Staten toe, maar een uitbreiding ligt op de loer. Helaas geldt dat voorlopig nog niet voor Nederland.

Nieuwe abonnementen van YouTube

Zo’n twee jaar geleden lanceerde Google de videostreamingdienst YouTube Red. Destijds kon je voor tien dollar per maand gebruikmaken van Red én Google Play Music, waardoor dat een aantrekkelijk geprijsd pakket was. Vanaf volgende week gaat dat echter veranderen. Vanaf 22 mei heet Red namelijk YouTube Premium, dat twaalf dollar per maand kost. Ook komt er een YouTube Music Premium-abonnement aan, van tien dollar per maand. Premium biedt alles aan dat je wil van YouTube, zoals downloads en luisteren op de achtergrond.

In het kort verandert er dus vrij weinig voor huidige abonnees. Die krijgen toegang tot dezelfde functies. De mensen die nu al een abonnement op YouTube Red hebben, hoeven overigens die twee dollar extra niet te betalen. Neem je een abonnement na de 22ste, dan betaal je de hogere prijs. YouTube Premium komt nu eerst de Verenigde Staten, Mexico, Australië en Nieuw-Zeeland toe. Daarna zijn Zuid-Korea, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Noorwegen, Spanje, Rusland en meer aan de beurt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.