Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vijfde seizoen Arrested Development verschijnt op 29 mei

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2018, 9:21 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft bekendgemaakt dat het vijfde seizoen van Arrested Development, waar fans van de serie al ontzettend lang op wachten, op 29 mei gelanceerd wordt. In dit seizoen zul je de verschillende personages veel vaker bij elkaar zien dan in seizoen vier het geval was.

Seizoen vijf van Arrested Development

Het vijfde seizoen van de komedieserie Arrested Development zal vanaf 29 mei te zien zijn bij videostreamingdienst Netflix. Samen met deze aankondiging heeft het bedrijf ook een eerste trailer vrijgegeven, waardoor je kunt zien waar de familie Bluth precies staat in 2018. Lindsay heeft besloten de politiek in te gaan, omdat ze “onderdeel wil zijn van het probleem”, George Michael is nog steeds bezig met het imponeren van vrouwen en Michael doet er nog steeds alles aan om van z’n familie af te komen — wat we goed kunnen begrijpen.

In tegenstelling tot het vierde seizoen zullen we in het vijfde seizoen van Arrested Development de personages veel vaker bij elkaar zien komen, omdat ze nu tijd hebben vrijgemaakt voor het filmen. Er hangt echter wel een donkere wolk boven het seizoen en dat heeft te maken met acteur Jeffrey Tambor (die vader George Bluth speelt). Hij wordt beschuldigd van aanranding en intimidatie, waardoor die eerder al z’n rol in Transparent achter zich moest laten. Ondanks dat heeft Netflix toch bevestigd dat hij terugkeert in z’n rol als vader.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.