Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Verkoop van Xbox One is met 15% toegenomen in een jaar tijd

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2018, 9:36 CategorieGaming

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de verkoop van de Xbox One met vijftien procent is toegenomen in een jaar tijd. Daarmee heeft het bedrijf blijkbaar een record verbroken. Hoeveel consoles er nu in totaal zijn verkocht, laat Microsoft nog steeds niet weten.

Microsoft verkoopt meer Xbox One-spelcomputers

Microsoft heeft wederom een vaag bericht naar buiten gebracht over het aantal verkochte Xbox One-spelcomputers. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf geen exacte verkoopcijfers naar buiten gebracht, waarschijnlijk om niet te laten zien hoe slecht de console presteert in de strijd met de PlayStation 4. In een blogpost heeft gamemarketingchef Mike Nichols laten weten dat de verkoop in een jaar tijd met vijftien procent is toegenomen. Dat heeft er blijkbaar voor gezorgd dat Microsoft een record heeft verbroken.

Maar goed, door die cijfers niet vrij te geven, kan het bedrijf natuurlijk van alles beweren. In plaats van verkoopcijfers, laat Microsoft liever het aantal maandelijks actieve gebruikers op Xbox Live zien. Dat aantal is met dertien procent gestegen, staat in dezelfde blogpost. Ook zijn er nu 1,2 miljoen Clubs opgericht en zijn er 600.000 vriendschappen gemaakt door de nieuwe zoekfunctie voor groepen. Dat zijn natuurlijk ook allemaal goede cijfers, maar het zegt niets over hoe de Xbox One presteert. Laten we hopen dat EA weer z’n mond voorbij praat.

Check ons artikel met de beste games van dit moment. Lees ook onze recensie van de Microsoft Xbox One X.
€ 284,99

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.