Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Verbeterd Xbox-feedbackprogramma laat gamers op (goede) ideeën stemmen

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2018, 9:37 CategorieGaming

Gamers met een Xbox One kunnen al jaren ideeën voorstellen aan Microsoft middels Xbox Feedback. Maar dat programma heeft nu een andere insteek gekregen. Nu kunnen die mensen namelijk stemmen op verschillende ideeën, die mogelijk worden geïmplementeerd.

Gamers stemmen op ideeën met Xbox Ideas

Microsoft verandert de manier waarop je invloed kunt hebben op de richting van de gamestrategie van het bedrijf. Het heeft namelijk Xbox Feedback ingewisseld voor Xbox Ideas. Dit programma heeft een smallere focus dan Feedback, waardoor hopelijk meer voor elkaar gekregen kan worden dan nu het geval is. In een periode van één maand tot drie maanden verzamelt Microsoft ideeën van gamers en werkt de ideeën uit die het tof vindt. Vervolgens kunnen gamers op de ideeën en concepten stemmen die zij juist heel tof vinden.

Ook komt er een suggestiedoos aan waar gamers zelf ideeën kunnen aanleveren, mocht jouw idee er nog niet tussen staan. Het nieuwe systeem zorgt voor een soort uitdaging: het idee dat door de procedures komt moet eerst door Microsoft worden goedgekeurd en daarna nog tof worden gevonden door de community. Ook moet het idee binnen een specifieke categorie vallen, zodat mensen niet zomaar lukraak ideeën aanleveren. Wanneer de eerste ideeën worden doorgevoerd door Microsoft, is op moment van schrijven nog niet bekend.

Check ons artikel met de beste games van dit moment. Lees ook onze recensie van de Microsoft Xbox One X.
€ 284,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.