Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Streamingdienst DC Comics heeft een naam: DC Universe

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2018, 9:57 CategorieStreamingdiensten

De videostreamingdienst van DC Comics heeft eindelijk een naam en een webpagina gekregen. De dienst gaat door het leven als DC Universe en zal exclusieve shows gaan presenteren op basis van onder meer Titans, Swamp Thing en Harley Quinn.

DC Universe is de videostreamingdienst van DC Comics

Vorig jaar kondigde Warner Bros. en DC Comics aan dat de bedrijven een eigen videostreamingdienst gaan lanceren, met originele geanimeerde en live-action content. Die dienst is nu eindelijk van een naam voorzien: DC Universe. Dat is te lezen op de nieuwe webpagina. De dienst wordt in het leven geroepen voor fans van het merk, die het momenteel zwaar hebben door de releases van Batman v Superman en Justice League. Er is behoefte aan goede content van de comicsboer, naast natuurlijk de CW- en Netflix-series van dit moment.

DC Universe zal onder meer content gaan aanbieden die nergens anders te zien zal zijn, zoals de animatieserie Young Justice: Outsiders, de live-action adaptatie van Titans en de geanimeerde serie rondom favoriet Harley Quinn (die werd geïntroduceerd in de nog altijd geliefde serie Batman: The Animated Series). Nu heeft DC Comics ook laten weten dat er een live-action serie komt over Swamp Thing. Het is nog niet bekend wanneer de dienst live gaat (of naar Nederland komt), maar Titans moet ergens in 2018 gelanceerd worden.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    04 mei, 2018 om 10:06

    Door al die streaming diensten komt er geen UHD bluerays meer uit in de winkel uit ze dwingen je om abbo s te nemen. Ik begin er niet aan.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.