Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify test afspeellijsten met favorieten van je vrienden

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2018, 10:05 CategorieStreamingdiensten

Spotify test momenteel een nieuwe functie voor de muziekstreamingdienst. Sommige gebruikers zien namelijk afspeellijsten in beeld staan die de favoriete nummers van hun vrienden bevatten. Ook kun je naar andermans Discovery Weekly luisteren.

Spotify test nieuwe afspeellijsten

Een grote groep gebruikers hebben in de afgelopen dagen toegang gekregen tot nieuwe afspeellijsten die Spotify momenteel aan het testen is. Hoewel de groep steeds groter wordt, bevestigt het bedrijf tegenover The Verge dat het nog steeds om een test gaat en dat de functie nog niet naar iedereen wordt uitgerold. Zo is er nu een afspeellijst waarin de nummers van de Discover Weekly’s van je vrienden worden verzameld. Dat kan natuurlijk nu ook al, maar je vrienden moeten die lijsten dan wel openbaar hebben gedeeld op hun eigen profiel.

Daarnaast zijn er ook lijsten met de favoriete nummers van je vrienden. Met dergelijke afspeellijsten kan Spotify ervoor zorgen dat de muziekstreamingdienst een veel socialer karakter krijgt. Bovendien is het vast en zeker hilarisch om te zien welke guilty pleasures je vrienden hebben op de dienst, artiesten waar je ze eigenlijk nooit over hoort praten omdat ze zich er misschien een beetje over schamen. Wanneer deze functie naar alle gebruikers wordt uitgerold, is op moment van schrijven helaas nog niet bekendgemaakt door de dienst.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.