Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony brengt 12 PlayStation 2-spellen naar PlayStation Now

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2018, 9:12 CategorieGaming

Sony heeft laten weten dat er twaalf PlayStation 2-spellen komen naar de PlayStation Now-gamestreamingdienst. Dit is de eerste golf aan PS2-titels voor het populaire abonnement. Het zijn helaas nog niet de blockbusters die je zou verwachten, maar het zijn ook geen slechte spellen.

PS2-spellen naar PlayStation Now

De PlayStation Now-dienst heeft tot nu toe nog weinig nostalgische waarde, tenzij je natuurlijk bent opgegroeid met de PlayStation 3 en nu een PlayStation 4 hebt staan. Dat is behoorlijk zonde, aangezien Sony met de PS1 en PS2 toegang heeft tot een grote bibliotheek aan spellen. Deze maand komt daar verandering in, aangezien Sony heeft bekendgemaakt dat er twaalf PS2-spellen naar de gamestreamingdienst komen. Het zijn niet de blockbusters waar je misschien op hoopte, maar het zijn wel bekende en goede spellen gelukkig.

Zo mag je onder meer Ape Escape 2, Dark Cloud 2 en Hot Shots Tennis verwachten. Daarnaast zijn het niet simpelweg rereleases en kun je de games in high definition en trophies spelen. Microsoft maakt furore met Xbox Game Pass en de backward compatibility op Xbox One, dus doet Sony er goed aan Microsoft op dat pad te volgen. Hoewel de PlayStation 4 de meest populaire spelcomputer van dit moment is, doet Microsoft met z’n Xbox-lijn toch een hoop goed. Onlangs verlaagde Sony ook nog de prijs van het PlayStation Now-abonnement.

  • Delen:

Reacties

  1. hein
    06 mei, 2018 om 19:41

    Zou het leuk vinden als SSX naar de ps4 komt. Was toch een van de betere ski games

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.