Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Sonos werkt aan Sonos Playbar met stemassistent Alexa en hdmi-input’

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2018, 9:42 CategorieLuidsprekers

Als we de geruchten mogen geloven dan werkt Sonos momenteel aan een nieuwe versie van de Sonos Playbar. Deze brede soundbar zal beschikken over stemassistent Alexa, van Amazon, en een extra hdmi-input. De huidige editie leunt op een optische aansluiting.

Sonos Playbar met Alexa en hdmi-input – gerucht

Bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond, is een nieuw product van Sonos opgedoken. Mogelijk werkt het bedrijf aan een nieuwe versie van de Sonos Playbar, eentje met ondersteuning voor hdmi en stemassistent Amazon Alexa. Dat meldt Variety. Het huidige model van de Playbar leunt op een optische aansluiting. De reden dat Alexa mogelijk aan boord is, komt door het feit dat er een microfoon is gespot in de documenten. Bovendien heeft Sonos al een speaker met Alexa-ondersteuning op de markt gebracht: de Sonos One.

Echter, er bestaan momenteel nog wat twijfels of het daadwerkelijk om een Sonos Playbar gaat of niet. Het document waarin het product wordt beschreven bevat ook een afbeelding van een rechthoekig apparaat, waardoor de gedachte ook leeft dat het om een nieuw apparaat gaat. Het zou ook zomaar kunnen gaan om een nieuwe versie van de Playbase; maar aangezien die speaker nog niet zo heel lang geleden op de markt is gebracht, is het vreemd dat er nu al een nieuwe versie zou verschijnen. Sonos heeft niet gereageerd op het gerucht.

 • Delen:

Reacties

 1. P.W.
  13 mei, 2018 om 18:12

  Ik heb een tv met daarop aangesloten een Sonos soundbar, waarop ik het geluid van de tv, Cd en DVD speler op kan beluisteren. Maar ik heb ook nog een Cyrus versterker, met daarop aangesloten een tuner en een mp4 player. Aan de versterker hangen nu gewone boxen, is er nu een systeem op de versterker via de soundbar te laten lopen????

  Ik ben benieuwd of iemand daar een reactie op heeft

  P.W. Bouwer

 2. René
  17 mei, 2018 om 19:04

  U heeft een sonos connect nodig om een tweede zone in uw huiskamer te maken . Een “hifi” zone die prima met andere bronnen is te combineren . Ik heb zelf een zone”tv-kamer” en een zone “huiskamer” en zo is alles met alles te combineren.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.