Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Receivers Onkyo en Pioneer werken binnenkort met Sonos

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2018, 10:41 CategorieReceivers

Dankzij een firmware-update voor een groot aantal receivers van Onkyo en Pioneer werken deze modellen binnenkort met de Sonos-app. De update is het resultaat van het ‘Works With Sonos’-programma van Sonos waarmee derde partijen integratie met de speakers kunnen inbouwen.

Na het uitvoeren van de update, die in juni gratis verspreid zal worden, kunnen eigenaren van een Onkyo-, Integra- of Pioneer-receiver hun apparaat binnen het Sonos ecosysteem gebruiken. Zo is het mogelijk om de receiver als Sonos-speaker in het netwerk te laten fungeren en ermee te communiceren via de Sonos-app. Wel is echter nog altijd een hub – de Sonos Connect – vereist. Het is de ideale oplossing als je geïnteresseerd bent in het Sonos ecosysteem maar geen honderden euro’s wilt uitgeven aan nieuwe speakers van het merk. Je kunt nu immers je bestaande (en wat meer premium) audiosysteem eenvoudig met Sonos integreren.

Onkyo laat weten dat pas begin volgende maand een lijst met alle receivers die Sonos zullen ondersteunen uitgebracht wordt. Het gaat in ieder geval om verschillende modellen van de merken Onkyo, Pioneer, Pioneer Elite en Integra. Overigens houdt Sonos zelf in juni ook een evenement, waar we mogelijk meer over de integratie van derden horen. De kans is groot dat meerdere favrikanten van av-receivers met het ‘Works With Sonos’-programma aan de slag gaan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.