Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prijsvraag: win Jumanji: Welcome to the Jungle op Blu-ray

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2018, 20:33 CategorieActies

Deze week verscheen Jumanji: Welcome to the Jungle op home video en wij mogen in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment drie keer een Blu-ray van de film weggeven. Lees verder om erachter te komen hoe je kans kunt maken!

Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the Jungle is een soort van sequel op de avonturenfilm met Robin Williams uit 1995 en was vorig jaar toch enigszins onverwacht een hit in de bioscoop. Deze keer worden vier middelbare scholieren de junglewereld van een videogame genaamd Jumanji ingezogen. Ze veranderen in de game-personages die ze zelf kozen: de fanatieke gamer Spencer is plots een gespierde avonturier (Dwayne Johnson); steratleet Fridge wordt een kleine geleerde (Kevin Hart); de populaire Bethany transformeert in een oudere professor (Jack Black) en de verlegen Martha wordt juist een stoere vechter (Karen Gillan). Ze moeten allemaal samenwerken om niet voor eeuwig in de game vast te blijven zitten.

Waar de 4K-uitgave van Jumanji voorzien is van Dolby Atmos, is er op de Blu-ray een Auro 3D-track aanwezig. Op de thuisrelease van de film staan ook verschillende featurettes en op de Blu-ray versie vind je ook nog eens twee exclusieve bonus features, waaronder Surviving the Jungle: Spectacular Stunts, waarin je kunt zien hoe de meest opvallende stunts ontwikkeld en uitgevoerd werden. Book to Board Game to Big Screen & Beyond! Celebrating The Legacy of Jumanji is een nostalgische reflectie op de geschiedenis van Jumanji, waarin de cast en de makers terugblikken op de originele film met Robin Willams en onthullen hoe ze het verhaal van die film wilden eren.

Maak kans op de Blu-ray!

Wij geven in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment drie exemplaren van de Blu-ray weg. Om kans te maken op één van de Blu-rays van Jumanji: Welcome to the Jungle moet je de volgende drie stappen doorlopen:

1 Schrijf jezelf (als je dat nog niet gedaan hebt) hier in voor de FWD Weekly Update.

2 Beantwoord de onderstaande vraag.

3 Stuur een e-mail met je antwoord naar info(at)homecinemamagazine.nl

Jumanji: Welcome to the Jungle markeert de tweede samenwerking tussen Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Kevin Hart. Wat is de titel van de eerste film waarin de voormalige worstelaar en de kleine komiek samen te zien waren?

Meedoen kan tot en met vrijdag 11 mei. De winnaars krijgen per e-mail bericht en worden in dit artikel gecommuniceerd.

Winnaars

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd Richard Videler, Arno Pleiter en Linda de Ven. De Blu-ray komt zo snel mogelijk jullie kant op.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    04 mei, 2018 om 10:13

    Hebben jullie al contact gehad met Disney over de UHD disks hier in Nederland. Starwars.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.