Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prijsvraag: win Blade Runner 2049 op Blu-ray

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2018, 14:09 CategorieActies

Wij mogen in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment nog eens twee keer een Blu-ray van de film Blade Runner 2049 weggeven. Lees verder om erachter te komen hoe je kans kunt maken!

Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 is het vervolg op de originele scifi-klassieker van Ridley Scott uit 1982. De regie was deze keer in handen van Denis Villeneuve (Sicario), terwijl Scott zelf nog wel aanbleef als producent. In de sequel stuit de nieuwe Blade Runner K (Ryan Gosling) op een oud geheim, dat hem uiteindelijk op het spoor zet van zijn door Harrison Ford gespeelde voorganger Rick Deckard. Bijrollen zijn er voor onder anderen Jared Leto, Robin Wright en onze eigen Sylvia Hoeks. Blade Runner 2049 ontving vijf Oscarnominaties, waarvan er begin dit jaar twee stuks (cameravoering en special effects) verzilverd werden.

De Blu-ray-uitgave van Blade Runner 2049 is voorzien van zes korte featurettes, drie korte films die dienen als proloog (Nexus Dawn, Nowhere to Run en Blackout) en een wat meer uitgebreide featurette over het ontwerp van de wereld van Blade Runner 2049. Waar de 4K-uitgave (helaas zijn er nog weinig Nederlandse uitgevers bereid om UHD-schijfjes beschikbaar te stellen, hoewel we volgende maand in samenwerking met Warner een aantal 4K-boxsets van Game of Thrones weg mogen gaan geven) een Dolby Atmos-mix heeft, is er op de Blu-ray een 5.1 DTS-HD-track aanwezig.

Maak kans op de Blu-ray!

Wij geven in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment twee exemplaren van de Blu-ray weg. Om kans te maken op één van deze Blu-rays van Blade Runner 2049 moet je de volgende drie stappen doorlopen:

1 Schrijf jezelf (als je dat nog niet gedaan hebt) hier in voor de FWD Weekly Update.

2 Beantwoord de onderstaande vraag.

3 Stuur een e-mail met je antwoord naar info(at)homecinemamagazine.nl

Hoe heet de cinematograaf (vooral bekend van zijn samenwerkingen met Joel en Ethan Coen) die begin dit jaar na talloze eerdere nominaties dan eindelijk zijn eerste Oscar won voor de cameravoering in Blade Runner 2049?

Meedoen kan tot en met dinsdag 8 mei. De winnaars krijgen per e-mail bericht en worden in dit artikel gecommuniceerd.

Winnaars

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd Tristan Somers en Edwin Huijskes. De Blu-ray komt zo snel mogelijk jullie kant op.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    02 mei, 2018 om 20:03

    Ik heb hem op 4 K ziet er mooi uit de film is wel traag wat actie is

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.