Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nvidia haalt Oreo-update terug voor Nvidia Shield vanwege ‘een paar problemen’

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2018, 13:27 CategorieMediaspelers

Nvidia heeft laten weten dat de Nvidia Shield TV Experience Update 7.0, op basis van Android 8.0, wordt teruggetrokken, vanwege een ‘aantal problemen’. De update werd sinds vorige week uitgebracht, maar nu moeten eigenaars dus nog iets langer wachten op de nieuwe functies.

Update voor Nvidia Shield teruggehaald

Sinds vorige week rolde fabrikant Nvidia de Nvidia Shield TV Experience Update 7.0, op basis van Android 8.0, uit voor de populaire mediaspeler, maar nu blijkt dat er enkele problemen zijn opgedoken. De tech-ondersteuning heeft het volgende laten weten op het forum van GeForce.

Hi All

We’ve uncovered a couple issues thanks to feedback from our preview program that we’d like to fix prior to rolling out SHIELD TV Experience Upgrade 7.0 to more users. We’re actively working to resolve the issues that have been encountered and hope to be able to restart the rollout shortly.

We appreciate your patience and want to ensure you have the best experience possible. Stay tuned and we’ll provide updates as we have them.

Helaas wordt er niet precies uitgelegd wat voor soort problemen er zijn ontdekt. Het zou kunnen zijn dat er problemen zijn met de draadloze internetverbinding, aangezien sommige gebruikers melden dat de wifi nog wel eens wegvalt. Dat maakt content streamen natuurlijk lastig. Ook zijn er klachten bekend over de nieuwe launcher (omslachtige afsluitmethode, doelloze YouTube-kanalen), maar dat heeft dan weer te maken met de Oreo-update. Die problemen kan Nvidia niet snel zelf fixen, dat is dan weer de taak aan Google.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.