Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

NLZiet brengt applicatie uit voor Apple TV

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2018, 10:07 CategorieStreamingdiensten

NLZiet, het gezamenlijke online videoplatform van NPO, RTL en SBS, heeft vandaag haar Apple TV-app officieel uitgebracht. Met deze nieuwe app wil NLZiet het online televisiekijken nog toegankelijker maken.

De Apple TV-app bevat de mogelijkheid om terug, live en soms vooruit te kijken. Daarnaast biedt deze versie een overzichtelijke tv-gids waaruit direct programma’s te bekijken zijn. Naast de zoekfunctie zijn programma’s via de ingebouwde Siri-functie door middel van voice-commands op te vragen. De app is beschikbaar voor de 4e en 5e generatie Apple TV. Met oudere Apple TV’s is het mogelijk om met behulp van AirPlay naar NLZiet op het grote scherm te kijken. Ook kan er met Chromecast gestreamd worden naar de televisie.

De bètaversie van de Apple TV NLZiet-app kwam eerder deze maand beschikbaar voor een geselecteerd testteam. Een groep van ruim 1.200 testers heeft afgelopen weken de app op hun televisie uitgeprobeerd en feedback gegeven, waarna de app verder is geoptimaliseerd.

Met NLZiet kijk je alle programma’s van de Nederlandse tv in één app. Live of gemist. Daarnaast kijk je on demand zonder reclame terug of soms vooruit. Er is al een -app voor diverse smart tv’s, maar met de Apple TV-app komt er nu een extra mogelijkheid bij om in hoge kwaliteit programma’s van NPO, RTL en SBS op tv te kijken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.