Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo brengt een oplaaddock uit voor de Nintendo Switch

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2018, 10:24 CategorieGaming

Nintendo is voornemens een oplaaddock uit te brengen voor de Nintendo Switch. Met deze accessoire kun je de console niet alleen in een betere hoek neerzetten, ook kun je ondertussen de spelcomputer opladen — wat voorheen niet echt mogelijk was.

Oplaaddock voor de Nintendo Switch

Hoewel de Nintendo Switch een mooi apparaat is om op te gamen (thuis of onderweg), is er wel een groot nadeel: je kunt de console niet opladen wanneer je gamet en gebruikmaakt van de ingebouwde kickstand. Het idee was op zich goed, maar de oplader kan niet in de usb-c-poort gestoken worden wanneer je zo gamet. Er zijn wel wat accessoires beschikbaar van third-party fabrikanten, maar Nintendo raadde eerder al af die te gebruiken. Die accessoires kunnen namelijk schade toebrengen aan de Nintendo-spelcomputer.

Daarom is het goed dat het bedrijf nu de tijd heeft genomen om zelf met meer accessoires op de proppen te komen, en dan bedoelen we niet die dingen van karton. Er komt namelijk een oplaaddock aan waar je de Nintendo Switch stevig op kunt neerzetten en tegelijkertijd kunt opladen. Er is geen hdmi-output aanwezig, dus het is geen vervanging van de huidige Switch-dock (die los te koop is voor 99 euro). In de Verenigde Staten gaat de accessoires 19,99 dollar kosten vanaf 13 juli. Over een Nederlandse release is vooralsnog niets bekend.

Lees in ons onlangs gepubliceerde gameoverzicht welke games je nu moet spelen voor de Nintendo Switch.


€ 308,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.