Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe pc-app Tidal maakt muziek vinden gemakkelijker

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2018, 9:44 CategorieStreamingdiensten

Muziekstreamingdienst Tidal heeft een nieuwe versie van de pc-applicatie gelanceerd. De update staat in het teken van het ontdekken en vinden van muziek. het overtuigt Spotify-gebruikers wellicht niet over te stappen, maar het begin is gemaakt…

Download de nieuwe Tidal-applicatie voor desktop

De pc-applicatie van muziekstreamingdienst Tidal was nooit het sterkste punt van het bedrijf, maar daar is nu mogelijk verandering in gekomen. Het bedrijf lanceert namelijk de vernieuwde app voor Windows en Mac, met de belofte dat de interface nu stukken simpeler is. Ook valt op dat de dienst veel elementen uit de mobiele applicatie heeft overgebracht naar de desktopapp. De nieuwe thuispagina concentreert zich op nieuwe muziek en exclusieve content, evenals aanbevelingen, je favorieten en de favorieten van je vrienden.

De explore-tab stimuleert gebruikers om echt diep te gaan. Naast nieuwe release, zal deze pagina ook curated genres en mood spaces laten zien, evenals populair materiaal, nieuwe artiesten die het gaan maken en Tidal X-evenementen. Ook is er een nieuwe zoekmachine, die voorrang geeft aan topresultaten. Deze veranderingen zorgen er misschien niet voor dat Spotify-gebruikers overstappen, maar gebruikers van deze hifi-dienst blijven zo mogelijk wel zitten waar ze zitten. En momenteel kan de dienst elke abonnee wel gebruiken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.