Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Middenklasse Panasonic lcd led tv’s verschijnen in de Benelux

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2018, 11:43 CategorieLcd en led tv's

Bijna alle grote merken hebben hun topmodellen televisies voor 2018 reeds in de winkels staan, maar Panasonic laat nog op zich wachten. De Japanse fabrikant is wel reeds begonnen met de verkoop van de middenklasse tv’s in de FXW724- en FXW654-series.

Panasonic middenklasse tv’s te koop

Panasonic houdt het tv-aanbod dit jaar klein. De topmodellen lcd led tv’s vinden we in de FXW784-serie, en daarboven zijn nog de oled tv’s in de FZW954-serie en FZW804-serie geplaatst. De middenklasse televisies zien we dit jaar terug in de FXW724- en FXW654-series.

De FXW724-serie biedt veel belangrijke specificaties voor een optimale 4K HDR weergave, zoals lokaal dimming, HDR Brightness Enhancer, een breed kleurenspectrum, een virtuele LUT en grotere, 20 procent helderdere 4K HDR- schermen. Deze serie heeft een metalen frame met een dunne rand. Dit model heeft tevens een aanpasbare “Switch Design” standaard waarmee de voetjes over de hele breedte van het scherm of juist in het midden van het scherm geplaatst kunnen worden voor meer flexibiliteit bij het plaatsen.

De FXW654-serie bevat diverse functies die de meeste instap-tv-modellen niet hebben. Adaptive Backlight Dimming Plus en een virtuele LUT zijn samengevoegd om de controle en finesse te verbeteren van de HDR-kleuren. De grotere schermformaten van deze serie heeft hetzelfde aanpasbare “Switch Design” als de FXW724-serie.

Prijs en beschikbaarheid

De televisies in beide series zijn reeds in de Benelux te koop. De laagste prijzen van dit moment vind je hieronder. Een overzicht van alle televisies die Panasonic dit jaar naar Nederland en België brengt vind je in de Panasonic 2018 lcd led tv line-up.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.