Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Mei-update voor Xbox One nu beschikbaar: dit is er nieuw

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2018, 10:18 CategorieGaming

Microsoft heeft laten weten dat de mei-update voor de Xbox One nu wordt uitgerold naar alle gebruikers. De update brengt uiteraard een aantal nieuwe functies naar de krachtigste spelcomputer van het bedrijf, zoals een hogere refresh rate en betere button mapping.

Download de update voor Xbox One

Vanaf vandaag kun je een verse update voor de Xbox One, One S en One X verwachten. Het gaat hier om de mei-update, die onder meer een hogere refresh rate, betere button mapping en gemakkelijkere manier van video’s delen met zich meebrengt. Dit is overigens de laatste update voordat de E3 begint. De E3 is een belangrijke gamebeurs waar bedrijven vaak de tijd nemen om grote, nieuwe dingen aan te kondigen. Wellicht heeft Microsoft dus nog een grote verrassing in petto, die volgende maand kan worden aangekondigd.

Dit is wat je mag verwachten van de mei-update:

  • Integratie tussen Xbox Live en Discord: Je kunt nu inloggen met je Discord-account. Zo kunnen je vrienden op pc en mobiel zien welke games je aan het spelen bent.
  • Refresh rate van beeld is nu 120 Hz: Wanneer je de juiste Xbox hebt (helaas niet het eerste model) en een goede monitor of televisie, dan kunnen games in meer dan 60fps worden gespeeld (mits games dit ook ondersteunen).
  • Snel video’s trimmen en delen: Je kunt video’s meteen trimmen na het maken, zonder dat je daarvoor een app hoeft te gebruiken.
  • Verbeterde gezinsinstellingen: Er is nu een hub voor alle familiezaken.
  • Nieuwe knopcommando’s: De View-knop beschikt nu over meer mogelijkheden.

Check ons artikel met de beste games van dit moment. Lees ook onze recensie van de Microsoft Xbox One X.
€ 284,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.