Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tweede trailer van tweede seizoen Luke Cage toont kogelvrije vijand

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2018, 9:30 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft de tweede trailer van het tweede seizoen van Luke Cage vrijgegeven. In dit seizoen zien we dat Cage te maken krijgen met een vijanden die ook tegen rondvliegende kogels kan. Uiteraard komt Misty Knight, inclusief metalen arm, ook terug in dit seizoen.

Tweede seizoen van Luke Cage

De tweede trailer voor het tweede seizoen van Luke Cage is nu te bekijken en laat een vijand zien die wat weg heeft van Cage: hij kan namelijk tegen die rondvliegende kogels. De vijand in kwestie heet Bushmaster en wordt gespeeld door een acteur die daadwerkelijk uit Harlem komt: Mustafa Shakir. De trailer doet vermoeden dat Bushmaster op eenzelfde manier aan z’n krachten gekomen is als Cage, middels een gevaarlijk experiment. Dat staat ook zo in de comics, maar de vraag is natuurlijk hoeveel inspiratie daar vandaag gehaald wordt.

Uiteraard is Claire Temple, gespeeld door Rosario Dawson, het er niet mee eens wanneer Luke Cage besluit om vuur met vuur te gaan bestrijden, maar daarop reageert Cage dat brutaliteit soms nodig is om dingen voor elkaar te krijgen. Gelukkig krijgt hij hulp van Misty Knight (Simone Missick), die nu is voorzien van haar metalen, bionische arm. Daarnaast keren Alfre Woodard, als queenpin Mariah Dillard, en Ron Cephas Jones, als Bobby Fish, terug. Het tweede seizoen van deze superheldenserie lanceert op 22 juni aanstaande.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.