Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG 2018 soundbar systemen te koop in Nederland en België

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2018, 14:43 CategorieLuidsprekers

LG is begonnen met de verkoop van zijn nieuwste soundbar homecinemasystemen voor 2018. De Koreaanse fabrikant brengt een hoop nieuwe modellen op de Nederlandse en Belgische markt, waaronder de SK10Y, het absolute topmodel. Nagenoeg alle modellen zijn inmiddels uit voorraad te koop.

LG SK10Y soundbar te koop

De nieuwe LG SK10Y soundbar is het topmodel voor 2018 en is ontwikkeld voor een optimale home cinema-ervaring in de huiskamer. De soundbar heeft een vermogen van 550 Watt en ondersteunt 5.1.2-output dankzij de Dolby Atmos-technologie. Met Dolby Atmos kan geluid in een driedimensionale ruimte kunnen worden geplaatst voor een meeslepend geluid uit alle richtingen. Hiervoor is de soundbar uitgerust met meerdere luidsprekers.

De samenwerking met Meridian Audio komt ook naar voren in de SK10Y-luidspreker. Meridian heeft de SK10Y uitgerust met verschillende technische innovaties, zoals de Bass- en de Space-technologie om luisteraars te omhullen in rijke en compromisloze audio. Bovendien biedt de LG SK10Y soundbar ondersteuning voor hoge resolutie audiobestanden. De soundbar kan geluid afspelen tot 40 kHz en daarnaast is de soundbar voorzien van een ingebouwde geluidsverbeterende functie die de kwaliteit van standaard audiobestanden verhoogt tot 24bit / 192Hz.

Naast dit model introduceert LG onder meer de SK9Y. Deze soundbar is grotendeels te vergelijken met de SK10Y maar is niet mede ontwikkeld door Meredian Technology. Daarbij ligt het vermogen iets lager en wijkt het design af. Een compleet overzicht van alle modellen vind je in het LG 2018 soundbar overzicht.
€ 672,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 498,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.