Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL kondigt Xtreme 2 portable bluetooth-speaker aan

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2018, 14:06 CategorieLuidsprekers

Audiofabrikant JBL introduceert deze week de Xtreme , een draagbare luidspreker met geüpdatete drivers en bass. Volgens de fabrikant is dit model ideaal voor de zomermaanden.

JBL Xtreme 2

De zomer staat in het teken van activiteiten in, op of aan het water. Daarom heeft JBL de Xtreme 2 daarom helemaal waterdicht gemaakt. Mocht je – per ongeluk of niet – een duik nemen met de Bluetooth speaker, dan is dat dus geen probleem. Met de opener, verwerkt in de strap, kun je daarnaast een drankje openen. Die strap zit vast aan twee haken, zodat je de speaker kunt ophangen. De rubberen bumpers zorgen er ten slotte samen met de stevige metalen behuizing voor dat de speaker goed beschermd is.

De batterij van de Xtreme 2 gaat bijna een hele dag – tot vijftien uur – mee. Maar je kan er ook voor kiezen om met die extra power je telefoon op te laden. Er zit namelijk een USB-poort verwerkt in de speaker. Verder kan de luidspreker verbonden worden met honderden andere JBL Connect+ speakers.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Xtreme 2 is vanaf nu zowel online als in de winkel verkrijgbaar voor een verkoopprijs van 299 euro. De draagbare speaker is verkrijgbaar in de kleuren Forest Green, Ocean Blue en Midnight Black.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.