Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HBO bevestigt dat hitserie Westworld een derde seizoen gaat krijgen

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2018, 9:43 CategorieStreamingdiensten

We hebben nog maar twee afleveringen gekregen uit het tweede seizoen van de hitserie Westworld, maar betaalzender en videostreamingdienst HBO heeft nu al bevestigd dat de serie wordt voorzien van een derde seizoen. HBO lijkt dus tevreden te zijn.

Westworld krijgt derde seizoen

Het tweede seizoen van Westworld is nog maar twee weken geleden begonnen, maar HBO lijkt erg tevreden te zijn over het ontvangst van de serie. Er is namelijk nu al aangekondigd dat er een derde seizoen zal komen. (Pas op: spoilers!) In het eerste seizoen konden we zien hoe sommige van de intelligentie robots in het gelijknamige park, genaamd hosts, een bewustzijn ontwikkelden en dat heeft tot catastrofale consequenties geleid. Zo moest de mede-oprichter van het park, Dr. Robert Ford (Anthony Hopkins) iets eerder met pensioen.

In het tweede seizoen hebben we kunnen zien hoe Dolores en enkele andere hosts door het park galopperen op hun paarden, op zoek naar reisgenoten en het ultieme wapen. De man in het zwarte pak zet ook z’n reis voort, maar Ford was daar, hoe kan het ook anders, goed op voorbereid. Ondertussen is er al gehint naar een aantal andere dingen, zoals de ondergang van de hosts en een andere parken (waaronder Shogun World), terwijl we ons borst kunnen natmaken op wat er nog komen gaat. Laat die puzzels en verrassingen maar komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.