Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Guillermo del Toro maakt voor Netflix een spannende anthologieserie

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2018, 9:15 CategorieStreamingdiensten

Videostreamingdienst Netflix heeft laten weten dat het bedrijf samenwerkt met Guillermo del Toro aan een nieuwe anthologieserie binnen het horrorgenre. Binnen een dergelijke serie bevat een aflevering of seizoen een opzichzelfstaand verhaal, maar er kunnen wel overkoepelende elementen zijn.

Guillermo del Toro en Netflix werken opnieuw samen

De populaire videostreamingdienst Netflix heeft een anthologieserie besteld die valt binnen het horrorgenre, die zal worden gemaakt door niemand minder dan Guillermo del Toro. Del Toro zal gaan schrijven en regisseren en gaan helpen bij het uitkiezen van de verhalen voor de aankomende serie, in de rol van uitvoerend producent. Binnen een anthologieserie bevat een aflevering of seizoen een opzichzelfstaand verhaal. Het is de bedoeling dat deze nieuwe serie zowel verfijnd als gruwelijk wordt, aldus de betaalde streamingdienst.

Del Toro krijgt tevens de taak een team van schrijvers en filmmakers bij elkaar te brengen, zodat de verschillende verhalen (waarschijnlijk krijgen we dus een apart verhaal per aflevering) tot leven gebracht kunnen worden. Variety schrijft dat de releasedatum en het aantal afleveringen nog niet vaststaat. Netflix en Guillermo del Toro werken overigens al samen aan een andere serie, genaamd Trollhunters. Binnenkort verschijnt daar het derde seizoen van. De horrorserie is de eerste in z’n soort voor de videostreamingdienst.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.