Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Eerste details en foto’s Denon AVR-X2500H receiver duiken op

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2018, 9:56 CategorieReceivers

Denon staat klaar om de nieuwe av-receivers voor 2018 te presenteren, maar voordat de officiële presentatie een feit is kunnen we al wat details melden. Tijdens High-End München hebben wij namelijk de AVR-X2500H al gespot.

Denon AVR-X2500H

De Denon AVR-X2500H is de nieuwe middenklasse av-receiver van het bedrijf, uitgerust met 7 versterkte kanalen die elk een vermogen van 150 Watt bieden. Natuurlijk is er ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X aan boord voor de optimale audiobeleving.

Verder beschikt de AVR-X2500H onder meer over Audyssey MultEQ-XT voor automatische kalibratie van de receiver, een Phono-ingang voor platenspelers, 8 HDMI ingangen en 2 uitgangen, ondersteuning voor hoge resolutie audio, en toegang tot streamingdiensten, AirPlay en Bluetooth. Ook is er ondersteuning voor HDCP 2.2, HDR10, Dolby Vision en HLG aan boord.

Vorig jaar zagen we al dat alle Denon receivers ondersteuning voor HEOS kregen en ook dit jaar is dat het geval. Dankzij de integratie van HEOS wordt de receiver onderdeel van het HEOS multiroom-systeem. Daarnaast zien we Amazon Alexa terug, waardoor de receiver ook middels spraakcommando’s te bedienen is.

Denon presenteert de AVR-X2500H av-receiver volgende maand, tijdens een bijeenkomst in Alicante. Homecinema Magazine is hierbij aanwezig en zal verslag doen van alle aankondigingen.

Lees ook onze Denon AVR-2500H review.


€ 462,00

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Reacties

  1. Paul
    17 mei, 2018 om 9:14

    Waarom zijn al die apparaten 43/44 cm breed. Waarom niet smaller of vertikaal gemaakt?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.