Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #151

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het tweede seizoen van The Toys that Made Us.

Sara’s Notebook

Sara’s Notebook verschijnt pas morgen online, maar we willen de film graag nu al onder de aandacht brengen. Laura, een Spaanse advocate, is al enkele jaren op zoek naar haar vermiste zus Sara. Het jongere zusje is ergens in de Congolese jungle, maar niemand weet waar. Maar opeens verschijnt er een vage foto van Sara, die blijkbaar ergens in een mijnstad verblijft in het oosten van het land. Laura besluit naar het onrustige gebied te gaan, waar ze begint aan de moeilijke zoektocht van haar zus — en ook het wrede leven daar meemaakt.

The Toys that Made Us (twee seizoenen)

The Toys that Made Us is een Amerikaanse televisieserie die helemaal in het teken staat van het speelgoed waar vroeger mee gespeeld wordt (de kans is groot dat dit voor jouw tijd is). De eerste vier afleveringen staan helemaal in het teken van Star Wars, He-Man, Barbie en G.I. Joe. Vanaf vandaag staan er vier nieuwe afleveringen online bij Netflix, waar de aandacht uitgaat naar Lego, Transformers, Hello Kitty (wat vooral in Japan ontzettend populair is) en Star Trek. Ben je op zoek naar een trip down memory lane, check dan deze serie.

Mob Psycho 100 (één seizoen)

Mob Psycho 100 is in 2012 begonnen als manga die je online kon lezen. In 2017 kwam de serie tot een een einde, maar alleen op papier. In 2016 werd er namelijk ook een anime uitgezonden, waarvan ook een tweede seizoen verschijnt. Ondertussen kun je genieten van de live-action versie van de anime, aangezien Netflix het eerste seizoen online heeft staan. Er is een organisatie in de serie die mediums bij elkaar zoekt voor misdadige doeleinden. De krachtige Mob probeert echter alleen maar de hoofdrol in zijn eigen leven te spelen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

 • Delen:

Reacties

 1. c de bruin
  25 mei, 2018 om 19:23

  beste nieuwe films en series op netflix
  dat zijn echt niet de beste wat jij schrijft op 25-5-2018
  je vergeet FAUDA
  gr

 2. P Bontje
  26 mei, 2018 om 8:02

  Ik vind het jammer dat er veel van die japanse troep opstaat raare films en series
  Hoefd voor mij niet.👎

 3. Wesley Akkerman
  28 mei, 2018 om 9:27

  Smaken verschillen. We proberen voor iedereen er iets tussenuit te halen en niet altijd voor de meest voor de hand liggende opties te kiezen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.