Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #150

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer twee seizoensfinales: van Lucifer (#SaveLucifer) en Riverdale.

Lucifer (drie seizoenen)

Lucifer is een politieserie met een komische inslag en een aparte invalshoek. De vrouwelijke detective in deze serie wordt namelijk bijgestaan door niemand minder dan de duivel, de engel die sommige mensen beter kennen als Lucifer. Lucifer heeft allerlei toffe trucjes waarmee verdachten informatie uitdelen alsof het snoepjes zijn tijdens Halloween, maar hij heeft ook zo zijn daddy issues en andere problemen met mensen vertrouwen. Dat levert dramatische situaties op, maar uiteindelijk neemt de komische inslag toch de overhand.

Riverdale (twee seizoenen)

Riverdale is een dramaserie met een aantal tieners in de hoofdrol. Dat is op zich niet zo bijzonder, maar het mysterie in de serie is dat wel. Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale. Sinds deze week is de finale van het tweede seizoen te zien op Netflix. Net zoals met veel andere populaire series van zender The CW (uit de Verenigde Staten), is ook Riverdale gebaseerd op een populaire comicbookreeks, genaamd Archie.

The Last Kingdom (twee seizoenen)

The Last Kingdom speelt zich af in het jaar 872. Veel van de zelfstandige koninkrijken hebben last van binnengevallen Vikingen, waardoor het koninkrijk Wessex er alleen voor staat in de strijd. In het midden van deze oorlog staat Uhtred, die gevangen genomen wordt door de Vikingen en wordt gedwongen daar te leven zoals zij doen. Hij raakt verwikkeld in een interne strijd: kiest hij voor zijn geboorteland of de plek waar hij is opgegroeid? In The Last Kingdom zien we Uhtred die strijd voeren en wordt zijn loyaliteit op de proef gesteld.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

 • Delen:

Reacties

 1. Home Wolf
  19 mei, 2018 om 17:45

  Hallo, kunnen jullie Lucifer van Fox niet overnemen? Dan graag een paar extra seizoenen! (4,5 en 6) please!
  Groet.

  • Esther
   20 mei, 2018 om 10:51

   Lijkt me een supergoed idee van Home Wolf!! HEEL graag dus!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.