Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #149

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het nieuwe seizoen van Bill Nye Saves the World.

Bill Nye Saves the World (drie seizoenen)

Talkshowpresentator en Emmy-winnaar Bill Nye nodigt experts en beroemdheden uit om samen in zijn lab te onderzoeken hoe wetenschap ons dagelijks leven bepaalt. Wetenschap heeft invloed op politiek, de maatschappij en popcultuur, en in deze serie zie je precies hoe en waarom. Elke aflevering bekijkt een specifiek onderwerp vanuit de blik van een wetenschapper, waardoor mythes kunnen worden ontkracht en antiwetenschappelijke beweringen, gemaakt door politici, religieuze leiders en grootmachten, onderuit gehaald kunnen worden.

Safe (seizoen 1)

Safe is een dramatische thrillerserie met Michael C. Hall in de hoofdrol, de acteur die je misschien het beste kent als seriemoordenaar Dexter uit de gelijknamige serie. Deze serie speelt zich af in een afgeschermde gemeenschap vol rijke mensen in een buitenwijk in Engeland. Wanneer Tom z’n vervreemde dochter na een feestje niet meer thuiskomt, blijkt zijn nachtmerrie werkelijkheid te zijn geworden. Deze serie zit vol met allerlei geheimen en twists die je niet verwacht, waardoor je heel het weekend lang op het puntje van je stoel zit.

Evil Genius: The True Story of America’s Most Diabolical Bank Heist

Wanneer je naar de plotsamenvatting kijkt van deze documentaire, dan lijkt het alsof je het verhaal van een spannende thriller zit te lezen. Evil Genius (de rest van de subtitel laten we even voor wat het is) gaat over een gruwelijke aanslag op een pizzeria in Pennsylvania. In dit waargebeurde verhaal stapt er een man met een bom om z’n nek de pizzeria binnen, maar hij doet dit niet uit vrije wil — hij wordt namelijk gedwongen dit te doen. Uiteraard probeert de politie hem te stoppen, maar de bom gaat toch af. Wat is hier precies aan de hand?

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.