Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #148

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het begin van het vijfde seizoen van The 100.

The 100 (vier seizoenen + S05E01)

In The 100 maken we kennis met honderd uitgekozen jonge mensen die naar de aarde worden gestuurd vanuit de ruimte. Nadat de aarde praktisch onleefbaar verklaard is door nucleaire bommen, leeft een groot aantal mensen in een ruimtestation boven onze planeet. Om te checken of de planeet weer leefbaar is, worden er honderd jonge mensen naar beneden gestuurd. Maar dit zijn wel mensen die fouten hebben gemaakt en waren opgesloten vanwege hun misdaden. Dat kan alleen maar spanning en wrijving opleveren, zeker in de eerste uren…

 

Arrested Development (vier seizoenen)

Arrested Development is volgens de kijkers van de serie één van de grappigste series aller tijden. Het bevat soms subtiele humor die niet door iedereen wordt opgepikt, daarom is de show nooit zo populair geworden. Na drie seizoenen werd de stekker er al uitgetrokken – zelf in de serie werd daar aandacht aan besteed. Toen Netflix een vierde seizoen aankondigde, waren de fans erg blij – maar het resultaat was dan weer teleurstellen. Vanaf vandaag is een nieuwe versie van dat vierde seizoen te zien op videostreamingdienst Netflix.

Dear White People: Vol. 2

Dear White People is een serie over een witte gemeenschap waar een diverse groep studenten te maken krijgt met discriminatie, racisme en allerlei vormen van stereotyperingen. Het eerste seizoen was nou niet bepaald een storm in een glas water en het tweede seizoen lijkt hier nog een schepje bovenop te doen, door zich te richten op al-rechts groepen op de campus, politiegeweld jegens zwarte studenten en allerlei seksuele voorkeuren en identiteiten. Na het zien van de afleveringen zal er ongetwijfeld een hoop besproken gaan worden.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.