Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bewerking vierde seizoen Arrested Development verschijnt vrijdag

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2018, 10:24 CategorieStreamingdiensten

Eén van de meest ondergewaardeerde komedieseries van de afgelopen jaren, Arrested Development, had eerder al een thuis gevonden bij Netflix, maar de videostreamingdienst pakte het voor het nieuwe, vierde seizoen anders aan door de focus te leggen op de personages, in plaats van de gebeurtenissen. Daar komt verandering in.

Nieuwe versie seizoen vier Arrested Development

Niet alle fans van de serie Arrested Development vonden het vierde seizoen, dat exclusief te zien is bij Netflix, even goed. Elke aflevering concentreerde zich op een specifiek personage, terwijl alles pas echt goed samenkwam in de laatste aflevering van het seizoen. Die verhaalvertelling week zo af van de vorige seizoenen, dat een hoop kijkers al vroeg afhaakten. De bedenker van de serie, Mitch Hurwitz, beloofde in 2014 beterschap door een nieuwe versie van het seizoen uit te brengen. En die belofte wordt vrijdag ingelost.

Aanstaande vrijdag verschijnt namelijk de versie van het seizoen zoals kijkers dat graag eerder hadden willen zien: in de chronologische volgorde, zonder een nadruk te leggen op een specifiek personage. Dit heeft als gevolg gehad dat er 22 korte afleveringen beschikbaar zijn, in plaats van de vijftien ietwat langere episodes. Daarnaast heeft Hurwitz bekendgemaakt dat er ondertussen ook wordt gewerkt aan een vijfde seizoen, maar er is nog niet gezegd wanneer dat te zien zal zijn. Ook Netflix heeft hierover niets bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.