Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Amazon redt The Expanse, seizoen vier komt naar Amazon Prime Video

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2018, 10:12 CategorieStreamingdiensten

Amazon heeft dit weekend bekendgemaakt dat het de populaire serie The Expanse redt en dat het vierde seizoen ervan naar Amazon Prime Video komt. De sci-fi-serie is hier in Nederland te zien bij Netflix. Waarschijnlijk gaan al die seizoenen straks naar Amazon toe.

The Expanse komt naar Amazon Prime Video

De sci-fi-serie The Expanse is gered. De serie was geannuleerd door Syfy, het kanaal waar de serie te zien was. Hier in Nederland kunnen kijkers de serie via Netflix bekijken. Het productiebedrijf achter de televisieserie, Alcon Entertainment, heeft dit weekend bevestigd dat Amazon de boel heeft opgepikt en dat het vierde seizoen naar Amazon Prime Video, de videostreamingdienst van Amazon, zal komen. Of dit betekent dat de andere seizoenen verdwijnen van Netflix is nog niet duidelijk, maar voorlopig lijkt het daar wel op.

Het zou namelijk geen vreemd idee zijn wanneer Amazon alle seizoenen in één keer wil aanbieden via zijn eigen dienst. Mocht je dus willen weten waar de serie over gaat, zonder dat je meteen nog een streamingdienstabonnement wil afsluiten, dan kun je voorlopig dus nog bij Netflix terecht. The Expanse speelt zich tweehonderd jaar in de toekomst af, in een gekolonialiseerd sterrenstelsel. Op de achtergrond spelen een aantal politieke ontwikkelingen en complottheoriën. De serie wordt goed beoordeeld door allerlei serierecensenten.

 • Delen:

Reacties

 1. frans
  29 mei, 2018 om 9:03

  Vraag me af hoeveel mensen een amazone abbo hebbenm hier in nedeland.

  • Marko
   30 mei, 2018 om 22:10

   Check.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.